BalanceOil+/300 ml, Висока содржина на Омега-3 (EPA + DHA), полифеноли од маслинки и витамин Д3

Маркет цена: 3710 ден

Наша цена: 3.548 ден

Со попуст: 3300 ден

Цената со попуст ќе ја добиете изразена на вкупната сума, на крајот на нарачката.

Начини на плаќање
  • Придонесува за нормална функција на мозокот бидејќи дневната доза содржи 700 mg DHA;
  • Придонесува за нормален имунолошки систем бидејќи дневната доза содржи 20 μg витамин Д 3;
  • Помага во одржување на доволно нивоа на EPA и DHA во вашето тело;
  • Помага во одржување на оптималните нивоа на Омега-6:3 во вашето тело;
  • Помага во одржување на нивото на полифенол во вашето тело за заштита на липидите во крвта од оксидативен стрес ;
  • Поддржува здрава и нормална функција на очите бидејќи содржи 700 mg DHA 7;
  • Придонесува за нормални коски, мускулна функција, нормални заби и клеточна делба бидејќи дневната доза содржи 20 μg витамин Д 3;
  • Поддржува нормални нивоа на триглицериди во крвта , нормален крвен притисок и нормални нивоа на калциум во крвта 10;
Категорија

Дополнителни информации

Тежина 0.35 кг
Затвори мени
Почетна
1
Барај
Врати се
×
×

Cart