Правила и услови на купување

1. Преку Веб продавницата плаќање можете да извршите на следниве начини:

  • Плаќање со картичка – можете да извршите со дебитните и кредитните картички Visa, Master и Maestro од сите домашни и странски банки. Откако ќе ја изготвите нарачката, веб продавницата безбедно Ве пренасочува кон страницата на банката за плаќање со платежна картичка, каде треба да го внесете бројот на картичката и да го потврдите плаќањето.
    По успешната трансакција, производите Ви ги доставуваме на адресата посочена во нарачката.
  • Плаќање при преземање – можете да одберете доколку сакате производите да Ви бидат испратени на Вашата адреса, а Вие да му ги платите на курирот кој ќе Ви ја достави нарачката.

Ако имате прашања, забелешки, идеи или предлози, слободно обратете ни се на телефон +389 70  770 055 или на е-пошта shoppingmarketmk@gmail.com.

Поддржани се следниве типови на дебитни и кредитни платежни картички:

Плаќањето со картичка преку веб продавницата се реализира преку Стопанска Банка АД Скопје, а безбедноста и верификацијата на податоците ја гарантираат:

Verified by Visa Master card secure code
Затвори мени
Почетна
0
Барај
Врати се
×
×

Cart