Во Intex, сè што правиме се фокусира на квалитетот, вредноста и времето за семејството. Нашите достапни производи се создадени да траат, исто како спомените што ги создаваат луѓето што ги користат.

Intex Recreation Corp. дистрибуира воздушни кревети, надземни базени, бањи, играчки, мебел, чамци и друго. Ние сме дел од светското семејство на компании со повеќе од 50 години историја зад нас.

Нашата цел е да испорачаме производи со највисок квалитет по пристапна цена, сите дизајнирани за удобност, безбедност и забава. Горди сме што ви носиме извонредна стока со беспрекорна услуга за клиентите.

Нашата визија е да бидеме најпрепознатлива, доверлива и иновативна компанија во нашата индустрија. Ние рутински ги тестираме готовите производи за да се увериме дека ги исполнуваат нашите покачени стандарди за квалитет, безбедност и вредност.

Ние сме посветени и на намалување на нашиот јаглероден отпечаток. Повеќе од 10 години работевме со нашиот добавувач за да ја намалиме количината на фосилни горива што се користат.

Затвори мени
Почетна
0
Барај
Врати се
×
×

Cart