Тиенс Бренд

TIENS International

Историја на TIENS – глобален бренд од Ориентот

Тиенс групацијата секогаш се води од филозофијата на ” служи му на општеството преку враќање на здравјето на човештвото” и активно сноси ги  корпоративните општествени одговорности. Досега, Тиенс група донираше повеќе од 1,5 милијарди јуани во добротворни цели и проекти за општа благосостојба.

Во 1995 година, г-дин Ли Jinyuan го основи Тијанџин Тианши Групација, компанија во Тијанџин, Кина. Во 1997 година компанијата влезе на меѓународниот пазар и оттогаш е глобална компанија со интереси во голем број сектори, вклучувајќи биотехнологијата, здравствениот менаџмент, туризамот, образованието, финансиските инвестиции и недвижниот имот.

Со својата дејност развиена во повеќе од 190 земји, Тиенс Групацијата има подружници во 110 земји и има воспоставено стратешки партнерства со водечки компании. Тиенс групацијата веќе нуди богато, иновативно и разновидно портфолио на производи, вклучувајќи здрава храна, велнес опрема, производи за убавина и нега на кожата и производи за домаќинство.

Денес, Тиенс Групацијата е доверлива, енергична организација која ја спроведува стратегијата “Одлично здравје за сите”, и работи на позиција Global Fortune 500. Тиенс групацијата се стреми да ја оствари својата визија преку проширување на изградената деловна мрежа, подобрување на понудата на услуги и усовршување на своите дејности.

 

Опрема за ефикасно производство

 

Камен-темелник на висококвалитетните здравствени производи на ТИЕНС се: влијанието на кинеската култура за зачувување на здравјето, употребата на напредни биотехнологии, вклучување на природни состојки и ултра модерни производствени капацитети.

Производната база на  секторот за меѓународно здравје ТИЕНС е меѓународно признаена како една од најусовршените во однос на дизајнот, заштеда на енергија и автоматска опрема за производство.

Пред изградбата, ТИЕНС групацијата воспостави односи со водечки светски добавувачи како германскиот AZO GmbH & Co. KG, GEA Group, Bosch, италијанската IMA (Industria Macchine Automatiche S.p.A.) и шведскиот NORDEN MACHINERY AB. Оваа висока автоматизација на спецификациите им овозможи на ТИЕНС групацијата да се приспособи со највисоки меѓународни стандарди и да обезбеди платформа за глобален раст.

Стандарди со висок квалитет

Како дел од нејзините цели да помогнат во понатамошното светско здравје, користејќи технички иновации и постојано подобрување за да ги задоволат клиентите, Тиенс групацијата донесе систем на управување за квалитет, кој е во согласност со меѓународните регулативи.

Менаџментот за квалитет на Тиенс групацијата и системот за заштита на храната ги задоволува највисоките меѓународни стандарди .контролата на квалитетот во производството, синџирот на достава и услугата на клиентите.

За да ги почитува и поддржува различните културни верувања, Тиенс групацијата исто така ги исполнува условите за сертификација на Halal и Kosher.

 

НАГРАДИ

Како дел од короративните цели за обновување и одржување на глобалното здравје, пдопринос кон општеството и развојот и градење на бизнис од светски ранг, Основачот и Председател Ли Јинуан(Li Jinyuan) од име на компанијата доби низа важни национални и меѓународни награди и почести.

Председателот Ли Јинуан(Li Jinyuan) е меѓу Топ 30 предприемачи на кинеската економија;

За исклучителен допринос во научните истражувања и технологии за храната во Тјандзин;

  • Председателот Ли Јинуан(Li Jinyuan) е назначен за Директор на општеството за Црвен Крст во Кина;
  • Председателот Ли Јинуан(Li Jinyuan) е меѓу Топ 30 водечки предприемачи;
  • Претседателот Ли Јинуан(Li Jinyuan)  е меѓу Топ 10 добротворни амбасадори;
  • Претседател Ли Јинуан(Li Jinyuan)  е потпретседател на кинеската надворешна трговија;
  • Претседателот Ли Јинуан(Li Jinyuan)  е меѓу првите 10 водечки светски лидери во Кина;
Затвори мени
Почетна
0
Барај
Врати се
×
×

Cart