BalanceOil+ Premium, 300 ml, x4 пати повеќе Омега-3 / повисока содржина на Омега-3 (EPA + DHA), полифеноли од маслинки и витамин Д3

Маркет цена: 5680 ден

Наша цена: 4.957 ден

Со попуст: 4610 ден

Цената со попуст ќе ја добиете изразена на вкупната сума, на крајот на нарачката.

Начини на плаќање
  • Следната генерација на рибино масло;
  • Нашиот бестселер со различни природни вкусови;
  • Целосно природна мешавина од чисто рибино масло од мали, диви уловени риби и врвно, екстра девственото маслиново масло од маслинки пред бербата ги одржува основните хранливи материи Омега-3 свежи и моќни за целосно да се апсорбираат во вашето тело;
  • Придонесува за нормална функција на мозокот бидејќи дневната доза содржи 700 mg DHA;
  • Придонесува за нормален имунолошки систем бидејќи дневната доза содржи 20 μg витамин Д 3;
  • Помага во одржување на доволно нивоа на EPA и DHA во вашето тело;
  • Помага во одржување на оптималните нивоа на Омега-6:3 во вашето тело;
  • Помага во одржување на нивото на полифенол во вашето тело за заштита на липидите во крвта од оксидативен стрес ;
  • Поддржува здрава и нормална функција на очите бидејќи содржи 700 mg DHA 7;
  • Придонесува за нормални коски, мускулна функција, нормални заби и клеточна делба бидејќи дневната доза содржи 20 μg витамин Д 3;
Категорија
Затвори мени
Почетна
0
Барај
Врати се
×
×

Cart