OZONATOR ZA HRANA – #1 апарат за храна, супер ефикасен прочистувач на храна од пестициди и хормонни

Наша цена: 29.160 ден

Со попуст: 27119 ден

Цената со попуст ќе ја добиете изразена на вкупната сума, на крајот на нарачката.

Начини на плаќање

TIENS OZONATOR, е уникатен уред за домашни услови, кој претставува генератор на озон (О3) со чија помош супер ефикасно се разградуваат штетните материи од храната и просторот во кој живееме!

Озонот во концентрација од 1 до 5 mg/l за 4-20 минути доведува до смрт на 99,9% од стептококи, мукобактерии, филококи, Escherichia и Pseudomonas aeruginossa, Proteus, Klebsiella итн.

  • Ги разградува хормоните и антибиотиците присутни во месото и морските плодови,
  • Ги убива бактериите и ги отстранува пестицидите од зеленчукот и овошјето,подобрувајќи го нивниот квалитет и вкус,
  • Ја продолжува свежината на храната,
  • Ја прочистува водата и ја збогатува со кислород, што влијае на нејзина подобра апсорпција во организмот;
  • Капењето во вода збогатена со кислород, помага да се смират кожни проблеми и габични инфекции,
  • Го прочистува и дезинфицира воздухот од бактерии, габи и грини кои живеат во домот,
  • Ги отстранува мирисите како чад од цигари и формалдехид,
  • Стерилизира садови, шишиња, крпи и облека, отстранува масни дамки, органски и неоргански мириси, вклучувајќи чад од цигари, пожари, животински мириси…

Се користи во домот, во канцеларија, во автомобил.
Озонизација на куќата особено се препорачува во периодот на засилување на алергиските симптоми во есен и зима.

TIENS OZONATOR, со својата патентирана и уникатна технологија, со години е број 1 уред на светскиот пазар и има освоено бројни награди од врвни институции.

Опис

Хормоните, пестицидите и другите опасни хемикалии се повеќе се наоѓаат во храната. Овие супстанции може да се елиминираат со користење на уред кој ги користи уникатните својства на озонот (О3)  – средство за чистење овошје и зеленчук TIENS. Уредот произведува озон, кој не само што ја чисти храната и водата, туку и го дезинфицира воздухот во домовите и канцелариите убивајќи бактерии, габи и грини.

 

  • Озонот (О3) е природен елемент кој преку оксидација убива мувла, бактерии, вируси и други микроорганизми. Неговите антимикробни својства се најефективни меѓу средствата за стерилизирање. Во исто време, при неговата употреба не се произведуваат канцерогени биопроизводи, кои се јавуваат кај обичниот хлор. Затоа, озонот се користи во различни гранки на индустријата: храна, месо, млечни производи и козметика.
  • TIENS создаде генератор на озон – средство за чистење овошје и зеленчук – кој ги користи уникатните својства на озонот за потребите на секојдневниот живот. Уредот користи електрично празнење за да го трансформира О2 од воздухот во О3 – озон. Озонот работи на база на оксидација. За време на реакциите кои вклучуваат озон, дополнителен атом на кислород се ослободува и се врзува за материјалите со кои озонот реагира. На крајот се создаде незагадена и стабилна молекула на кислород (О2).

Дополнителни информации

Тежина 1 кг
Состав

6 видови зелен чај,
лисја од лотос,
сенено семе,
корен од троскот по специјална обработка,
петолисна гиностема,
водена боквица,
кора од мандарина.

Затвори мени
Почетна
0
Барај
Врати се
×
×

Cart