TIENS – Мултифункционален уред, масажер за глава и регулатор на биоенергијата на цело тело

Наша цена: 13.610 ден

Со попуст: 12657 ден

Цената со попуст ќе ја добиете изразена на вкупната сума, на крајот на нарачката.

Начини на плаќање

TIENS Мултифункционален уред за регулирање на биоенергијата е најдобрата комбинација од традиционалната кинеска медицина и висококвалитетните патентирани технологии, кои направија нов пат во областа на човековото здравје.
Тоа е интегриран, велнес уред, кој го балансира крвотокот, обезбедува третман со ласер и вибрирачка масажа, со усовршен систем за управување со еден чип.

 • Дизајниран како интелигентен микропроцесор со еден чип,
 • Ја прилагодува биоелектричната активност на телото,
 • Го доведува електричен потенцијал во нормална положба,
 • Врши регулирање на протокот на крв,
 • Ги масира акупунктурните точки на главата,
 • Спречува губење на косата и ќелавост.
Besplatna dostava
Категорија Ознака:

Опис

TIENS Мултифункционален уред за регулирање на биоенергијата е најдобрата комбинација од традиционалната кинеска медицина и висококвалитетните патентирани технологии, кои направија нов пат во областа на човековото здравје. Тоа е интегриран, велнес уред, кој го балансира крвотокот, обезбедува третман со ласер и вибрирачка масажа, со усовршен систем за управување со еден чип.

Дизајниран како интелигентен микропроцесор со еден чип, мултифункционалниот уред TIENS Bioenergy го балансира крвниот притисок во човечкото тело преку корегирање на разликата во електричниот потенцијал во телото.
Од гледна точка на биоелектрици, човечкото тело е електричен проводник на биоелектричните импулси кои играат клучна улога во текот на човечкиот живот.
Кога луѓето се во добра состојба, биоелектричните параметри остануваат на нормално ниво.
Целта на уредот е да се одржи рамнотежата на биоелектричната енергија во нашето тело.
Во исто време, со користење на ласерско зрачење, уредот ја подобрува микроциркулацијата на крвта и го спречува кардиоваскуларното заболување.
Функцијата на вибрационна масажа нуди чувство на задоволство и удобност при приспособување на електричниот потенцијал на главата, ослободување на замор во мозокот и подобрување на меморијата.

Регулирање на биоелектрицитет

Мултифункционалниот апарат за глава Tiens може безбедно, брзо и едноставно да го врати балансот на електричниот потенцијал. Принципот на дејствување е да се прилагоди електричниот потенцијал на оштетените клетки користејќи биоелектрични принципи, со цел да се врати биоелектричната рамнотежа во телото.

Регулирање на протокот на крв

Со користење на комбинација на функции на масажер, електричниот потенцијал на клетките се регулира и се враќа во здрава состојба. Со вграденото специјално метално коло кое се активира при затворање на колото на човечкото тело се зголемува негативниот полнеж кој брзо се регулира и го враќа во нормала.

Мултифункционалниот масажер за глава Tiens не само што има функција на регулирање на протокот на крв, туку може да влијае и на рамнотежата на меридијаните и Јин и Јанг во телото и да ја подобри општата состојба на телото.

Спречува губење на косата и ќелавост

Лесерското зрачење со низок интензитет на скалпот може видливо да го подобри капацитетот за регенерација на крвта на капиларите и колагенските влакна, да ги подобри метаболичките процеси во матичните клетки на фоликулите на косата. На овој начин косата се обновува и се намалува опаѓањето.

Заштита на здравјето со масажа

Според традиционалната кинеска медицина и нивното знаење за меридијаните и колатералните канали, со масажа на точките за акупунктура на главата, лесно и нежно чешлање, уредот може ефикасно да ја ублажи вртоглавицата и заморот предизвикан од прекумерното размислување, да го намали заморот на мозокот, да ја подобри меморијата, да ги стимулира мозочните меридијани. , и ја ублажувам напнатоста и непријатноста во мускулите.

 • Го балансира крвниот притисок;
 • Ги спречува кардиоваскуларни заболувања;
 • Го подобрува метаболизмот на клетките на фоликулите на косата;
 • Помага да се регенерира косата и да се спречи губење на косата;
 • Олеснува од главоболка и мигрена;
 • Ги намалува штетните ефекти на зрачењето врз човечкото тело;
 • Ги зголемува способностите за оздравување на капиларите и колагените влакнa.

Дополнителни информации

Тежина 1 кг
Затвори мени
Почетна
0
Барај
Врати се
×
×

Cart