TIENS – Повеќенаменски уред за прочистување на фрижидер

Наша цена: 10.690 ден

Со попуст: 9942 ден

Цената со попуст ќе ја добиете изразена на вкупната сума, на крајот на нарачката.

Начини на плаќање

Дали имате проблеми со лошите миризби во вашиот фрижидер, кабинети за чевли, плакари или тоалети? Елиминирање ги со TIENS мултифункционален апарат за чистење на фрижидер. Уредот користи силни оксидни својства на озонот за да ги елиминира непријатните миризби, да дезинфицира и да ја чува храната свежа.

Besplatna dostava
Категорија Ознака:

Опис

TIENS Повеќенаменски уред за прочистување на фрижидер е модерен, мал, пренослив и лесен за употреба апаратот кој ги интегрира принципите на биотехнологијата, електрониката и механиката во еден, за да создаде интелигентен еден-контролен систем кој успешно обезбедува озон (O3) во секојдневниот наш живот. Уредот ги користи уникатните својства на озонот за да ги отстрани органските и неорганските мириси кога се користи во домаќинството, на пример во фрижидер, кабинети за чевли, гардероби и тоалети. Не ги крие непријатните мириси како традиционалните освежувачи на воздух, туку директно ги отстранува. Покрај тоа, кога ќе го ставите во фрижидер, ја продолжува свежината на храната, ги отстранува бактериите и патогените габи.

Озон (О3) е кислородна форма која има дополнителен кислороден атом на атмосферскиот кислород (O2) што го дишеме. Озонот е природно формиран во стратосферата каде што кислородот е изложен на ултравиолетова светлина или висок напон од молња. Во стратосферата, молекулите на кислород се распаѓаат и се одделуваат, формирајќи единечни кислородни атоми (О1). Овие скитачки атоми на кислород потоа се рекомбинираат со други молекули на кислород за да формираат озон. Озонот е совршен природен прочистувач. Бидејќи озонот е многу реактивен, лесно се оксилизира (разградува) органската материја. Кога озонот доаѓа во допир со друго органско или неорганско соединение, атомот на кислород се одвојува и се врзува за соединението, со што се оксидира (чист или прочистен). Уредот е опремен со три режими на работа за различни услови. Многу е лесно да се работи со единственото копче за вклучување и исклучување. TIENS Повеќенаменски уред за прочистување на фрижидер е ефикасен и економичен уред кој има потреба од полнење во електричната мрежа само еднаш месечно.

TIENS Мултифункционалниот фрижидер може да се користи за:
• Отстранување (а не маскирање како традиционални освежувачи на воздух!) од органски и неоргански мириси кога се користи во домаќинството, на пример во фрижидер, кабинети за чевли, гардероби и тоалети;
• Продолжување на свежината на храната што се чува во фрижидерот;
• Контрола на растот на патогени бактерии и габи, задржувајќи го фрижидерот дезинфициран;

Дополнителни информации

Тежина 1 кг
Затвори мени
Почетна
0
Барај
Врати се
×
×

Cart