TIENS – Масажер за циркулација на крвта, делува на рефлексните точки под стапалата и дланките (рефлексологија)

Наша цена: Original price was: 74.820 ден.Current price is: 73.000 ден.

Со попуст: 69583 ден

Цената со попуст ќе ја добиете изразена на вкупната сума, на крајот на нарачката.

Начини на плаќање

Масажерот за циркулација на крвта Tiens користи вибрации со висока фреквенција за масажа на рефлексните точки под стапалата и дланките (рефлексологија), промовирајќи ја циркулацијата на крвта.
Фреквенцијата на вибрации што ја обезбедува оваа машина помага:

 • да се поттикнат вените,
 • да се релаксираат мускулите,
 • да се измазнуваат сите крвни пречки за да се забрза протокот на крв,
 • да се усогласат внатрешните циклуси,
 • ја подобрува циркулацијата на крвта и метаболизмот,
 • ги опушта и стабилизира ‘рбетниот столб, мускулите, енергетските патеки,
 • ги подобрува функциите на внатрешните органи и варењето,
 • го стимулира либидото!
Besplatna dostava
Категорија Ознака:

Опис

Масажерот за циркулација на крвта Tiens користи вибрации со висока фреквенција за масажа на рефлексните точки под стапалата и дланките (рефлексологија), промовирајќи ја циркулацијата на крвта.
Фреквенцијата на вибрации што ја обезбедува оваа машина помага

 • да се поттикнат вените,
 • да се релаксираат мускулите,
 • да се измазнуваат сите крвни пречки,
 • за да се забрза протокот на крв,
 • да се усогласат внатрешните циклуси.

Врз основа на кинеската традиционална медицина, секој орган има соодветни делови во нашите стапала и потенцијалната лезија може да се открие преку стапалото.

Стапалото е фокусна точка на нервите и има 6 од 12-те Јин-Јанг точки во телото, 3 Јанг и 3 Јин, а Чи-крвта тече низ секој дел од нашето тело.

Со примена на притисок врз оние Јин-Јанг точки на нашите стапала и проучување на реакцијата на болка, може да се утврди лезијата во нашето тело.
Машината BCM обезбедува здрава масажа со технологијата на високофреквентна спирална метода во насока на стрелките на часовникот.
Воден од енергијата на вител, тој работи на холографските рефлексни зони на стапалото и на акупунктурните точки на соодветните внатрешни органи, што помага да се зголеми капацитетот на клетките да носи кислород и да се подобри циркулацијата на крвта Qi.

Постојат 2 основни технологии што ги користи оваа машина:

 • Сила на вител, со која се активира циркулацијата на крвта,
 • Се врши промовирање на метаболизмот,
 • Ги отстранува токсините,
 • Елиминирајте ги непотребните масти.

 

Со традиционална масажа на стапалата:

 • Смирете ги каналите и активирајте ги колатералите
 • Подобрете ја микроциркулацијата.

 

ПРИДОБИВКИ ОД КОРИСТЕЊЕ НА BCM МАСАЖЕР

 1. Подобрете ја циркулацијата на крвта и метаболизмот,
 2. Опуштете се и стабилизирајте ги ‘рбетниот столб, мускулите, енергетските патеки,
 3. Подобрете ги функциите на внатрешните органи и варењето,
 4. Поддршка за одбранбениот систем на телото,
 5. Стимулирајте го либидото,
 6. Помогнете во секојдневните рутини за вежбање, што е корисно за контрола на тежината.

 

 

 

 


			

Дополнителни информации

Тежина 1 кг
Затвори мени
Почетна
0
Барај
Врати се
×
×

Cart