TIENS – Здрава прекривка, co Lukens влакна, користи нанотехнологијата, памук со благи инфрацрвени зраци и анјони е направен од Turmaline, помага да го подобрите својот сон, врши правилна циркулација

Наша цена: 24.300 ден

Со попуст: 22599 ден

Цената со попуст ќе ја добиете изразена на вкупната сума, на крајот на нарачката.

Начини на плаќање

ТИЕНС здравата прекривка е создадена со комбинација на доктрините на 5000-годишната традиционална кинеска медицина и познавањето на енергијата што тече на меридијаните на телото.

  • Lukens влакната кои се користат во здравата прекривка на TIENS се нов вид функционални, полиестерски влакна, кои се помеки и дишат повеќе од обичните влакна.
  • Тоа го одржува телото топло подолго време и така помага за одржување на правилна циркулација.
  • Благодарение на користената нанотехнологијата, памукот со благи инфрацрвени зраци и анјони е направен од турмалин, кои им помагаат на луѓето да го подобрат својот сон.
  • Така, циклусот на природна детоксикација може да оди глатко и да го одржува здравјето на целото тело.
  • Далечните инфрацрвени зраци (ФИР) се невидлив електромагнетски бран на сонце, што има позитивен ефект врз протокот на крв, метаболизмот и издржливоста на телото.
Besplatna dostava
Категорија Ознака:

Опис

Сè уште е мистерија за научниците зошто нашето тело има потреба од долг период на одмор и како сето тоа функционира. Но, сите се согласуваат дека луѓето треба да спијат за оптимално здравје и самодоверба. Во ова време, нашиот мозок работи многу напорно – ги запечатува и ги консолидира спомените и обработува неверојатна количина на ментални информации собрани во текот на денот.

Телото бара ова време да се опорави и да се подмлади, да растат мускулите, да се обноват ткивата и да создаде вредни хормони. Спиењето влијае на нашите емоции, одговори и добро здравје. После добриот сон, имате јасна мисла, брзи реакции и добро расположение. Недостатокот на спиење може да го зголеми ризикот од висок крвен притисок и кардиоваскуларни болести.

Според традиционалната кинеска медицина (TCM), циклусот на спиење е динамична интеракција помеѓу Јин и Јанг во врска со основачкиот дух – Шен. Спиењето е многу важна компонента во одржувањето на рамнотежата на Јин и Јанг во телото. Дневните и сезонските циклуси во природата влијаат на Јин и Јанг во универзумот. TCM нагласува дека човечкото тело е програмирано да живее во хармонија со ритамот на природата. Затоа секој треба да биде загрижен за својот длабок и мирен сон.

Здравата прекривка TIENS е создадена врз основа на комбинација од доктрините на 5000-годишната традиционална кинеска медицина и познавање на енергијата што тече низ меридијаните на телото. Благодарение на користената технологија, тоа може да помогне за ублажување на заморот и подобрувањето времетраењето и квалитетот на сонот. Така, циклусот на природна детоксикација може да се одвива мирно и да го одржува здравјето на целото тело.

  • Lukens влакна: Lukens влакна се нов вид на функционални, полиестерски влакна, помеки и дишаат повеќе од обичните влакна. Тие го задржуваат телото топло подолго време и на тој начин помагаат да се одржи соодветна циркулација.
  • Памук со далечни инфрацрвени зраци и анјони: памук со далечни инфрацрвена зраци и анјони е направен од турмалин по нанотехнологијата во 23 чекори. Турмалинот ги задржува далечните инфрацрвени зраци и анјони, кои им помагаат на луѓето да го подобрат својот сон.
  • Анјони: Анјоните, познати како “Службеници за заштита на животната средина” и “Витамини во воздухот”, имаат функции како што се стерилизација, прочистување на воздухот, отстранување на прашина и уништување на грини. Тие исто така ја зголемуваат количината на кислород во клетките, ја регулираат киселинско-базната рамнотежа на човечкото тело и го олеснуваат заморот предизвикан од млечната киселина акумулирана во ткивата и мускулите.
  • Далечни инфрацрвени зраци: Далечните инфрацрвени зраци (FIR) претставуваат невидлив електромагнетски бран во сончевите зраци од 4 ~ 1000. Апсорпциониот спектар на FIR на човечкото тело е сличен на оној на водата, што овозможува резонанца со човечки молекули да ја покачат температурата во некои делови од телото. Тоа може позитивно да влијае на протокот на крв, метаболизмот и јачината на телото.

 

Важно:

Здравата прекривката на TIENS нема никакви медицински контраиндикации, па при користењето на производот може безбедно да биде спроведена секаква лекарска терапија и други видови на здравствено лекување.

Дополнителни информации

Тежина 0.5 кг
Затвори мени
Почетна
0
Барај
Врати се
×
×

Cart