КАРДИ ФОРТЕ – Антиоксиданс, го забавува стареењето, го штити срцето, го јакне имунолошкиот систем, елиминира физички и ментален стрес

Наша цена: 3.030 ден

Со попуст: 2818 ден

Цената со попуст ќе ја добиете изразена на вкупната сума, на крајот на нарачката.

Начини на плаќање

НАЈЧИСТИОТ ИЗВОР НА МОРСКИ ОМЕГА-3 МАСНИ КИСЕЛИНИ НА СВЕТОТ

Ефекти од производот:

 • Одржување на нормална функција на мозокот;
 • нормална функција на срцето;
 • нормално формирање на црвени крвни зрнца и хемоглобин;
 • транспорт на кислород во телото;
 • намалување на уморот и има големо улога во процесот клеточната делба;
 • нормална синтеза на ДНК метаболизам за макронутриенти, метаболизмот на масните киселини, метаболизам на витамин А;
 • синтеза на протеини, метаболизам на макронутриенти;
 • синергија за зајакнување на имунолошкиот систем;
 • заштита на клетките од оксидативен стрес.
Категорија

Опис

НАЈЧИСТИОТ ИЗВОР НА МОРСКИ ОМЕГА-3 МАСНИ КИСЕЛИНИ НА СВЕТОТ!

КАРДИ ФОРТЕ СО ГИНКО ЕКСТРАКТ – Антиоксиданс, го забавува стареењето, го штити срцето, го зајакнува имунолошкиот систем, го елиминира физичкото и менталното влијание на стресот.

Крил школката што се користи за подготовка на ТИЕНС Карди форте, доаѓа од Антартика, најчистите води на планетата и е најчистиот извор на морски Омега-3 масни киселини на светот. 

Единственоста на маслото од крил лежи во фактот што содржи масни киселини во форма на фосфолипиди . Фосфолипидите ја формираат основата на структурите на клеточните мембрани на нашето тело. Нашето тело лесно го препознава, апсорбира и користи маслото од крил.

Ефекти од производот:

 • Одржување на нормална функција на мозокот;
 • нормална функција на срцето;
 • нормално формирање на црвени крвни зрнца и хемоглобин;
 • транспорт на кислород во телото;
 • намалување на уморот и има големо улога во процесот клеточната делба;
 • нормална синтеза на ДНК метаболизам за макронутриенти, метаболизмот на масните киселини, метаболизам на витамин А;
 • синтеза на протеини, метаболизам на макронутриенти;
 • синергија за зајакнување на имунолошкиот систем;
 • заштита на клетките од оксидативен стрес.

 

Што е крил?

Крил се мали, прозрачни ракови слични на ракчињата кои живеат во огромни јата во одредени океански води, особено околу Антарктикот.

Што е гинко билоба?

Гинко билоба е дрво со потекло од Кина и претставува чудо на традиционалната источна медицина. Се користи во козметологијата за нега и убавина, се вреднува како природен лек и додаток во исхраната.

Содржина: 30 cкапсули

Состојки: 

2 капсули *НХВ
Масло од крил

Фосфолипиди

Омега 3 масни киселини:

EPA

DHA

Астаксантин (стерифициран)

640 mg

268,80 mg

153,60 mg

76,80 mg

41,60 mg

64 µg

Рибино масло (DHA 70%)

DHA

300 mg

210 mg

Екстракт од гинко билоба

Флавоноиди

80 mg

19,20 mg

Железо 14 mg 100%
Цинк 10 mg 100%
Јод 150 µg 100%

*НХВ: Нутритивна хранлива вредност.

Препорачана дневна доза: земајте две капсули на ден со вашите дневни оброци. Здравиот начин на живот и балансираната исхрана се важни.

Дополнителни информации

Тежина 0.1 кг
Затвори мени
Почетна
0
Барај
Врати се
×
×

Cart